despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

luni, 31 octombrie 2016

DEZAMAGIREA EI

sursa foto: internet

     Noi, femeile, dupa indelungate cautari, asteptari, analize....
     Il alegem pe EL, cel care ne aduce flori fara vreun motiv anume, cel care ne deschide si inchide usile fara ca noi sa avem mainile ocupate, cel care ne vorbeste despre un viitor luminos, viitor in care suntem centrul universului lor, cel care zambeste copiilor pe strada precizand de fiecare data ca bebicii nostrii for fi cei mai fericiti copii, cel care ne pregateste deseori cine romantice, cel care ne plimba in excursii minunate, de neuitat.... cel care ne copleseste cu nenumarate mici si mari daruri....
    El, perfectul nostru pe care l-am dorit de stata timp incat aproape ca ne pierduseram speranta ca mai poate exista. Iata ca intr-un tarziu este in bratele tale si intru-totul al tau si multumesti in sinea ta ca ti-a oferit clipe de neuitat.... pentru ca dupa un timp numai din ele si cu ele te vei hrani pentru ca dupa toamne si primaveri melancolice in care te-ai desfatat numai si numai cu amintiri, iti dai seama ca esti femeie doar daca vrei tu sa te simti, ca poti realiza multe fara sa fi sustinuta de EL, ca poti creste unul, doi sau trei copii fara ca  EL sa le zambeasca mereu, fara ca EL sa-si petreaca ore-n sir cu ei cand se-ntoarce obosit de la munca dorind liniste deplina pentru a se putea odihni. Cand iata ca atunci cand florile, cadourile si excursiile sunt numai amintiri, atunci, seara de seara incepi sa iti soptesti in urechea sufletului ca EL nu este cel mult visat si te gandesti deprimata ca oricine putea fi dar nu El si reincepi a visa la El, plasmuirea inimii tale, insa doar visezi trist pentru ca oricum nu vei mai avea ocazia sa-l intalnesti deoarece, fie ai pierdut ultimul tren fie iti este teama de judecata copiilor tai trecuti demult de adolescenta.
     Despre  asta vorbeam... DEZAMAGIREA EI de a fi impacata tot restul vietii cu gandul ca nu o sa -l mai intalneasca vreodata pe EL "parte a sufletului EI", dezamagire iscata din propria alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu