despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

sâmbătă, 29 octombrie 2016

VISUL EI

 
sursa foto: internet

     Marele vis am fiecarei femei a fost, este si va fi legat de iubire, de printul mult ravnit de fiecare latura, fie ea ascunsa sau nu a sufletului EI.

     Indiferent de statutul EI in societate, ea, femeia a avut darul de a crea imaginar propriul barbat care sa poata oferii iubire indiferent cat de iubit este, sa respecte indiferent cat de respectat este si nu in ultimul rand sa intruneasca toate cerintele fixate de ea.
     Acest sablon care este creat din nevoia ei de a fi iubita neconditionat, prinde viata mai intai in visele ei apoi traieste prin speranta de a fi gasit.
     Aici, femeia grabeste inconstient procesul si incepe sa-si caute zamislirea in fiecare barbat de pe strada, din restaurant, de la servici si de pretutimdeni incercand sa descopere dupa o minutioasa anaĺiza, asa zisele calitati mult dorite....pentru ca, desigur, fiecare ar putea fi Alesul, fiecare s-ar putea ridica la nivelul standardelor Ei, ba chiar, de ce nu, sa le si depaseasca.
     Visul Ei, al fiecarei femei este de a avea marele noroc de al intalni pe el, "geamanul sufletului " ei, pe cel care o va face sa se simta mereu femeia care doreste ea sa fie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu