despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

duminică, 6 noiembrie 2016

CAND AJUNG DEPRESIVE UNELE FEMEI

sursa foto: internet

     Desigur nu este o regula generala.
   
Motive sunt "n" pentru care ele, femeile, firi sensibile, pot intra in depresie insa am sa ma refer doar la acel tip de femeie care a fost obisnuita toata viata sa fie in centru atentiei.
     Sunt femei care petrec ore-n sir in fata oglinzii folosind make up de calidate, alegand cele mai sic piese vestimentare incercand sa le asorteze cat mai bine, sunt femei care au primit dexteritatea de a-si realiza coafuri inedite, defapt dichisandu-se dupa cum spuneam ore-n sir in fata oglinzii si toate astea doar pentru a merge la magazinul de la coltul strazii pentru a cumpara paine.
      Ma refer la femeile care sunt obisnuite de cum iasa pe strada sa creeze efect asupra barbatilor, care trag ca un magnet privirile lor si lasa impresia ca reusesc sa faca acest lucru cu mare usurinta in timp ce tu, o invizibila, te intebi cu o oarecare invidie cum reusesc sa-l faca.  Ei bine, cat de usor sau greu le este doar ele stiu cu adevarat insa un lucru e cert: Ele, femeile de acest gen se hranesc cu acest lucru, traiesc prin atentia acordata, se bucura si vibreaza cand sunt vizibil apreciate.
     In momentul in care, din vari motive nu mai reusesc sa-si mentina nivelul ajungand sa se simta comune, banale, acestea intra in depresie. Totul devine o ruina. Zadarnic incearca sa-si recapete rutina de infrumusetare, zadarnic asteapta priviri admiratoare, zadarnic va fi orice incercare caci tot universul lor odata prabusit asa va ramane. Apoi le va fi afectata increderea de sine care odata cu trecerea anilor va fi data uitarii deoarece trecerea timpului va lucra in defavoarea lor. EL, nemilosul timp se va reintoarce mereu odata cu ele inaintea oglinzii si le va aminti fara ocolisuri ca prin puterea lui va face ca tot ce e tanar si frumos sa dispara. De aici se deschide imensul gol in care, cu permisiunea lor, se va culcusi depresia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu