despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

luni, 14 noiembrie 2016

CAND SLABESTE FEMEIA?

sursa foto: internet

     Ar fi perfect normal sa incep si sa enumar diete minune care sa promita mult si sa o si faca dealtfel, dar NU am sa vorbesc despre asta.... Nu aici si nu acum.
     Nu am sa vorbesc nici de sport, nici de apa cu lamaie sau fructe si legume, ci am sa ma refer strict la momentul in care femeia slabeste pe termen lung.
     Sunt momente in viata unei femei care o conduc spre o slabire necontrolata. Sunt clipe grele, cand unele femei refuza pur si simplu mancarea, iar altele mananca aproape isteric tot ce le cade in mana. Si daca nu le cade, fac ele cumva sa le cada. Aceste momente sunt trecatoare si determina oscilari in greutate, de asemenea, pe termen scurt.
     Adevaratul moment de schimbare radicala in care femeia se "scutura" parca, de kilogramele in plus, fara efort prea mare, il reprezinta o despartire. Da! In cazul in care se trece printr-o nedorita despartire, femeia indeobste slabeste, devine mai frumoasa, mai ingrijita... Acest moment traumatizant, le determina pe femei sa aibe mai multa grija de aspectul lor fizic.
     Fie teama de a ramane singure, fie atentia le este indreptata doar spre ele, avand timp din belsug, fie suferinta pe care aceasta etapa o lasa in urma, fie oricare alte motive ar fi, cert este ca in urma unei despartiri femeia slabeste. Slabeste pe termen lung si implicit ajunge sa fie mai frumoasa, mai apreciata...
     Nota pentru grasute: Nu va despartiti! A nu se intelege ca recomand despartirea ca pe o solutie impotriva excesului de grasime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu