despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

duminică, 27 noiembrie 2016

CE ESTE IUBIREA AZI?

sursa foto: internet

     Gandurile noastre galopeaza neobosite spre un raspuns.

     Ne trezim in fiecare dimineata cu gandul ca vei gasi raspunsul ce te macina de atata timp si iar te intrebi; Ce este iubirea?
     Citim mereu articole, carti, urmarim filme cu si despre iubire, dragoste si mereu ne lovim de cate un "of". Of-ul nemultumirii, implinirii, invidiei, melancolic, of-ul regasirii, al tristetii, mereu oftam, suspinam desi in realitate habar nu avem de ce. Mereu suntem dornici sa traim altceva la intensitate mai mare, mereu suntem nestatornici si complicam lucrurile.
Daca te intrebi acum ce este iubirea? ... ce ai raspunde? ... Rapsodii de toamna? Zbor de pasari rapitoare? Ploi de vara? Picaturi de soare sau curcubeu in timpul noptii? Raspunde si tu!...orice raspuns este o treapta spre retrairea iubirii. Raspunde azi, maine si in fiecare zi. Vei ramane impresionat de varietatea perceptiei tale. Vei fi mai bun si mai putin bun. Vei oscila si niciodata nu vei fi la fel. De aceea e greu sa spui o singura data ce e iubirea. Fuge, se ascunde, se intoarca, iti zambeste, mereu face altceva. Mereu e alta pentru ca TU mereu esti alta persoana, cu alte trairi, cu alte perceptii.
     In iubire este tot atata bine, confort si frumos cat este si in tine.
     Azi, Iubirea,  este ceva ce nu mai vreau sa treaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu