despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

duminică, 20 noiembrie 2016

DESPRE ALIMENTATIA SLABUTELOR

   
sursa foto: internet

     De la inceput precizez faptul ca nu am sa fac matematica calculand numarul de calorii/zi necesar pentru fiecare si bineinteles in functie de sex, greutate...
... nu am sa spun nici faptul ca un mar are 50 de calorii iar voi puteti "sfasia" si 10 mere ca tot o sa ramaneti slabute indiferent de metabolism.
     Am sa vorbesc pe scurt despre femeile slabute. De ce sunt slabe? Metabolism, genetic, miscare? Desigur, sunt cazuri si cazuri. Si unul dintre ele se refera la femeile slabe care aparent nu fac nimic. Nimic inafara de infometare. Defapt mananca mai putin. Si rar. Foarte dar. Cele 5 mese recomandate pe zi, se transforma intr-o masa si "o ciuguleala".
     Mananca putin si fug din bucatarie. Cand ii vine in minte un carat taranesc cu mamaliga si smantana, ori isi face scarba de ceva ori de lucru pentru a uita. Asta fac slabutele. Si pe de o parte bine fac. Daca nu au alte variante... Caci arata si se simt cu siguranta mult mai bine fizic. Si se obisnuiesc asa. Practic cu cat mananci mai putin ajungi sa mananci mai putin iar mancarea multa cere mancare mai multa.
     Slabutele "mananca ca sa traiasca, NU traiesc ca sa manance."
      Mesajul din articol este doar o constatare.
      Proverb "debitat" de mine (asa cred): Cat mananci, atata esti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu