despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

miercuri, 9 noiembrie 2016

MANIFESTARILE PROSTIEI LA FEMEILE BATRANE

   
sursa foto: internet

     1. NU folosesc oglinda prea des pentru ca nu au nevoie.
Ele "oricum nu se dau nici pe femeile de 30 de ani"
     2. Promoveaza ideea "daca nu ai batrani sa-ti cumperi", altfel tot universul tau de om tanar e prabusit, ei fiind centrul sau "buricul pamantului".
     3. Sa nu-i sugerezi niciodata ideea ca ar fi proasta ca-ti dai foc la valiza si te clasifica automat ca fiind Tu prost crescut(a).
     4. Sa nu te certi vreodata cu ele pentru ca va continua sa se certe cu tine si dupa ce pleci, chiar zile-n sir devenind pentru ea un subiect de barfa incercand sa-ti afecteze imaginea cu parerile ei negative.
     5. Oricum te prezinti inaintea ei te va critica mereu. Te va jigni cat ii va sta in putinta chiar in fata si se va hrani cu starea ta de proasta dispozitie pe care reuseste sa ti-o induca.
      6. NU accepta niciun fel de sugestie deoarece "viata ei tumultoasa" a invatat-o de toate socotindu-se chiar inteleapta datorita vastei sale experiente.
     Un sfat pentru toti si toate ce NU se  regasesc in descrierile mele at fi acela de a-si aduna puterile, rabdarea si milostivenia de care pot da dovada pentru a accepta aceste fapturi bolnave pentru ca timpul oricum nu le mai permite vindecarea.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu