despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

SEX-APPEAL-UL GRAVIDEI

   
sursa foto: internet

Exista sau nu?

     Cine nu stie ca odata cu sarcina apar si o serie de schimbari, practic de nedorit: ingrosarea taliei, kilograme in plus, celulita, vergeturi, fata, picioare si maini umflate?
     Trucurile pe care le-ai invatat pentru a fi o graviduta sexi iti vin acum in minte: haine mulate, culori vii, accent pe accesorii si nu mai sti de unde sa incepi. Te gandesti la ce detii prin dulap si incepi sa probezi o buna parte din garderopa dar pana la urma tot la punga cu grisine poposesti istovita. Renunti repede si la idee pentru ca, iata, cel mic te atentioneaza in burtica, parca ar dori sa-ti zica sa mai ai rabdare cateva luni pentru ca ai un motiv bine intemeiat.  E clar ca nu mai poate fi vorba de sex-appeal. Este diluat cu totul in cazul tau si te intrebi de ce altele aratau mai binisor. Dar nu te intrista! Toate ne punem aceasta intrebare. Toate ne raportam la 10 dive care au reusit. Nu esti singura! Stiu ca ai citit de multe ori ca femeile gravide sunt sexi insa in realitate lucrurile stau altfel. Sunt doar baliverne! Pai ce gravida se dezbraca de tot cand face dragoste daca nu are becul stins sau macar un cearsaf? De cate ori sotul tau nu a adormit dus "chipurile" inaintea ta? Sau de cate ori nu si-a retras mana speriat din jurul taliei cand cel mic a miscat in burtica si a uitat sa te mai cuprinda mult timp dupa? Cate priviri masculine ai surprins la modul placut? Sau cat de sexi te simti la dus cand nici nu mai poti sa te razi si nici sa te speli cum trebuie? De cate ori chiar voi nu  a-ti spus:"Mama cat e si asta?!" sau "Doamne ce umflata e! Balena e mica!" privind o gravida?
     Hai, recunoaste-ti, in care nopti sotul a facut dragoste fara vizibile retineri?
     Da, este cea mai frumoasa etapa a unei femei pentru ca da nastere unei vieti, insa doar atat. In aceasta perioada ii lipseste sex-appeal-ul si este privita doar ca o viitoare mama furata de griji.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu