despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

sâmbătă, 17 decembrie 2016

GELOZIA...

sursa foto: internet

     ...este inamicul numarul unu.

     Ea poate distruge fara logica, regrete si lacrimi, suflete, poate rupe aripile fluturilor si odata ce esti afectat(a) devii incomplet, trist dar nepasator.
     Poate multi/multe dintre voi aveti certitudinea ca nu exista iubire fara gelozie, ca gelozia in doze mici e "intaritor" de relatie, insa as veni timida dar hotarata sa va contrazic.
     GELOZIA duce la despartire. EA fie te domima si reactionezi brutal si rasfrangi emotiile ranite asupra partenerului, fie nu o intelegi si nu o accepti.
     Gelozia poate fi privita si ca un gram de "iti pasa", "esti implicat, prezent".
     Se spune ca repercursiunile geloziei sunt diferite de la femeie la barbat. Astfel, barbatii pot devenii violent si plini de furie, continuand sa nege acest sentiment, iar femeile pot cadea in usoara depresie.
     Da! Explicatii si teorii sunt multe insa, de la fereastra sufletului meu, gelozia si incercarea partenerului de a-si face perechea geloasa, arata asa.... o imaturitate stirba, ciufulita si zbarcita cu damf de usturoi.
     De aici, de la geamul meu, o zaresc asa.... inutila, ineficienta dar distructibila.
     Da! Exista! Nu este himera, dar prezenta ei poate fi in van... numai cei ce iubesc descrierea mea o pot lua de mana si pleca cu ea in lume.
     Incercarile de a-ti face partenerul(a) gelos sau geloasa si raspunsurile afirmative din partea celuilalt nu fac decat sa stinga orice scanteie, orice inflacarare, dorinta, vis... poate gresesc... dar azi, asa simt.
O viata lipsita de.... gelozie!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu