despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

marți, 6 decembrie 2016

PROMOTIE LA PARFUM

sursa foto: internet

     Mi-am propus de mult... sa nu fac reclama la produse. Dar... imi incalc promisiunea din sensibilitatea pe care o am de obicei.

     Iata!... Azi, va prezint noul si cel mai bestial parfum: "Parfumul bunului simt". Este un produs aparut nu demult intr-un lot interminabil, pe care il puteti achizitiona oricand din lantul de magazine "depretutindeni". Precizez faptul ca este "fake". Sa n-avem surprize. Originalul, pentru toti nestiutorii, face parte din brand- ul "mama natura" scos in editie limitata si cine l-a luat se bucura si acum de el, cine nu, asta e! Pentru ei se fac.... promotii.
Dar e alta mancare de peste. Sa va fie clar.
     Nu sunteti convinsi de calitatea lui? Chiar daca este un"fake", rezista si da bine. Uneori impresioneaza si garantat, nu o sa fiti dezamagiti.
     "Parfumul bunului simt" este un parfum unisex si imbina armonios toate liinile de parfum. Si un nas mai putin experimentat poate detecta cu usurinta cele 2 note de varf:  respect si constiinta, urmate de notele de mijloc; intelepciune si intelegere si notele joase compasiune si eleganta, legate diafan de izul ademenitor dat de cele 2 puteri: " puterea de a nu judeca" si "puterea de a distinge binele de rau".
Parfumul se adreseaza direct starii de spirit pe care o schimba in bine.
     Parfumul nu are termen de valabilitate, nu isi pierde calitatile originale si nu trebuie pastrat in conditii propice.
Cat costa?
     Primul produs achizitionat, va costa "aruncati nesimtirea la gunoi". Odata ce folositi produsul, pretul scade. Va mai fi nevoie sa achitati "putin curaj" si "perseverenta" apoi il veti putea achizitiona gratis. Repet GRATIS.
     Am reusit sa va conving?
     Sunati ACUM la numarul de telefon: "urmelemeledeconstiinta", si veti descoperii si alte promotii incantatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu