despremineincuvinte.blogspot.ro Web analytics

joi, 29 decembrie 2016

TOP 5 CHESTI PE CARE FEMEILE NU TREBUIE SA LE MAI FACA

   
sursa foto: internet

     1 - evident sa nu isi mai posteze pe retele de socializare degetul pe care, semet, se odihneste proaspatul inel de logodna, daca este luat de aproape(cum se intampla de obicei)....deoarece este vizibil inestetic parul de pe degete.

     Sugestie: bic sau produse de epilare
     2 - nu mai postati (tot pe retele de socializare) texte false gen: "Nu vreau masina, casa, averi, ci doresc doar un pipic dulce si o imbratisare calda..". Dimpotriva, le vreti pe toate la pachet + un iubit putred de bogat care sa frece menta alaturi de voi prin excursii interminabile...va regasiti voi
     3 - nu mai postati poze photoshopate.... diferenta e macabra. Acesta este si motivul pentru care nu sunteti salutata pe strada...  deghizarea bat-o vina.
     4 - nu va mai erijati in mari fapturi angelice cand postati iar dupa ce inchideti calculatorul tunati si fulgerati prin casa, trantind totul cu nasucul umflat de neplaceri.
SFAT: oscilatiile prea mari si rapide de comportament sunt de regula privite ca "boli psihice", incercati sa le evitati.
     5 - cand doriti un sfat ca intre fete pentru nigelul care a aparut subit la picior... sau orice alta bubita...NU POSTATI POZE!
Efectul poate fi marcant....pe viata.
      Daca cele 5 "chestiute" ar deveni tot mai rare, digestia noatra nu ar mai avea atat de suferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu